Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Kies categorie

Kloezen servicedienst

 • Snelle service
 • Geen voorrijkosten
 • 3 maand garantie
INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN
 • INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN
 • INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN
 • INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN
 • INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN
€ 449,00

INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN

Artikelnummer: INVENTUM VWM8001W


INVENTUM VWM8001W, 8 KG, 1400 TOEREN, met 5 jaar garantie na registratie. De voorwaarden staand hieronder.

De Inventum wasmachine VWM8001W heeft een vulgewicht van 8 kg. En is daarmee geschikt voor de was van 3 à 4 personen. De trommel met kledingbeschermende Wave Care gaat voorzichtig om met je wasgoed. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 wasprogramma's met temperaturen van 20°C tot en met 90°C. De machine centrifugeert tot 1400 toeren, afhankelijk van het wasprogramma. Daardoor kan je was zo in de droger. 

Heb je last van allergieën? Gebruik dan het speciale Steam Clean programma. Daarmee verwijder je bacteriën en bijvoorbeeld huisstofmijt uit je wasgoed. Erg fijn dus voor je beddengoed, ondergoed en handdoeken. De wasmachine heeft ook een programma voor trommelreiniging. Daardoor heb je geen last van schimmel of muffe lucht in je wasmachine.

 • voor 8 kg wasgoed
 • 1400 toeren
 • 16 programma's
 • 10 jaar motorgarantie
 • energieklasse B

2 jaar volledige fabrieksgarantie

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

5 jaar Inventum garantie

Op alle witgoed-producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

10 jaar garantie op inverter motor (wasmachine)

Op de inverter-motor van een Inventum wasmachine ontvang je maar liefst 10 jaar garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie, vervolgens 3 jaar aanvullende garantie en daarna 5 jaar aanvullende garantie op de inverter-motor*. In het 5e tot en met het 10e jaar betaal je alleen de voorrijkosten en arbeidsloon. Om aanspraak te maken op de 10 jaar garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

* Productregistratie

De aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren. Wanneer je het product niet binnen 45 dagen na aankoop registreert, heb je nog tot 2 jaar na aankoop de tijd om dit te regelen. Er zijn dan wel kosten aan deze aanvraag verbonden. De eenmalige registratie kosten bedragen € 89,- voor elk afzonderlijk product. Registreren is alleen mogelijk voor producten waar de aanvullende garantie van toepassing is.


Specificaties

Voorraad: Nee
Inhoud: 8 kg.
Energielabel: B
Geluid: 57/76dB
Afmetingen: HXBXD: 85X60X54,5
Installatie: Gratis thuisbezorgd Hoogeveen e.o.