Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Over ons

 

Graag stellen wij onszelf even voor. Kloezen Servicedienst in Hoogeveen heeft 40 jaar ervaring als onderhoudsspecialist. 
Kloezen Servicedienst is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het onderhouden en reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten, zowel vrijstaand als inbouw. Bij storing repareren wij uw wasmachine, droger, vriezer, koelkast, magnetron, kookplaat, (gas)fornuis, afzuigkap,  of vaatwasser bij u thuis.
Wanneer in enkele gevallen reparatie bij u thuis niet mogelijk is, voeren wij de reparatie bij ons in de werkplaats uit, in sommige gevallen kunt u dan van ons een leenapparaat ter beschikking krijgen.

De medewerkers van ons team staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Heeft u nieuwe apparatuur nodig? Dan bent u hartelijk welkom in onze mooie showroom om een kijkje te komen nemen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot bepaalde merken en treft u deze niet aan in onze showroom? Geen probleem! Bij Kloezen Servicedienst kan elk merk besteld worden bij de leverancier. Uw tevredenheid is waar wij naar streven!

Het inbouwen van uw witgoed

Inbouw van apparatuur in uw keuken bestaat uit onze dagelijkse werkzaamheden. Indien u nieuwe inbouw-apparatuur bij ons koopt, bouwen wij die graag voor u in! 
Heeft u oudere inbouwapparatuur die niet meer te repareren is, dan zullen wij u adviseren over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Uiteraard kunnen wij deze inbouwapparatuur voor u inbouwen, ook als er aanpassingen aan uw keuken nodig zijn.
Wij maken hier altijd prijsafspraken over met onze klanten. 

Reparatie van uw witgoed

Indien uw apparatuur zoals wasmachine, koelkast, wasdroger of andere machines van welk merk dan ook stuk is gegaan en reparatie nodig blijkt; 
Dan treft u het met Kloezen Servicedienst. Onze vakkundige monteurs zijn in no-time bij u thuis en hebben uw apparatuur zo weer aan de praat! 
In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie bij u thuis uitvoeren, maar indien nodig nemen wij uw apparaat mee naar onze werkplaats en stellen wij u een leen-apparaat ter beschikking. Kloezen Servicedienst biedt u een snelle en accurate service en geen voorrijkosten! 

Bel de man die repareren kan!
 

Contact opnemen

Openingstijden winkel