Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Kies categorie

Kloezen servicedienst

  • Snelle service
  • Geen voorrijkosten
  • 3 maand garantie
AEG L8FEOKOMIX 9kg 1600 toeren € 50,- retour
  • AEG L8FEOKOMIX 9kg 1600 toeren € 50,- retour
  • AEG L8FEOKOMIX 9kg 1600 toeren € 50,- retour
€ 749,00

AEG L8FEOKOMIX 9kg 1600 toeren € 50,- retour

Artikelnummer: AEG L8FEOKOMIX


AEG L8FEOKOMIX 9kg 1600 toeren 

Bij aanschaf van deze machine in de actieperiode van 15 april t/m 15 juni 2021 ontvangt u van AEG € 50,- RETOUR op uw rekening!

Productbeschrijving

Op zoek naar een luxe zeer energiezuinige wasmachine met een extra ruim laadvermogen? Dan is de AEG L8FEOKOMix ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de 9 kg trommel niet helemaal vol zit? Door de ProSense beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en wordt de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies dan voor het korte wasprogramma. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, is de ProSteam functie ideaal. Deze wasmachine beschikt bovendien over ÖKOMix-technologie, hierbij wordt je favoriete kleding met zorg behandeld zodat het langer mooi blijft. Het wasmiddel en de wasverzachter wordt vooraf in het water opgelost, waardoor iedere vezel gewassen en verzorgd wordt.

ÖKOMix-technologie, het wasmiddel bereikt en reinigt iedere vezel
De unieke ÖKOMix-technologie zorgt ervoor dat iedere vezel van je kleding perfect schoon en verzorgd wordt. Het wasmiddel en de wasverzachter worden voordat het in de trommel terecht komt gemengd met water, voor een grondige en optimale reiniging van je kleding. Dankzij de DirectSpray functie wordt het vooraf gemixte mengsel gelijkmatiger over je wasgoed verdeeld, waardoor wasmiddelvlekken worden voorkomen. Door de ÖKOMix-technologie zijn hoge temperaturen in de wasmachine niet nodig, dit zorgt voor een efficiënt gebruik van water en energie. In traditionele wasmachines bereikt het wasmiddel en de wasverzachter minder dan een derde van de vezels, bij deze AEG wasmachine bereikt het iedere vezel voor een optimaal schoon resultaat.

Perfect schone was, zonder vlekken
Bij deze wasmachine kun je gemakkelijk vlekken verwijderen door de combinatie van het speciale vlekken programma en de ÖKOMix-technologie. Met dit programma worden hardnekkige vlekken behandeld en doeltreffend bestreden. Door de combinatie van vlekkenverwijderaar en de ÖKOMix-technologie, wordt zorgen voor een optimale activatie en zal je kleding gemakkelijk schoon worden. Zelfs op lage temperaturen en met een kort programma verwijder je zo gemakkelijk hardnekkige vlekken.

ÖKOPower, de dagelijkse was energiezuinig in 59 minuten
ÖKOPower is een handig programma voor als je niet zoveel tijd hebt om de was te doen. De meeste snelle wasprogramma’s gebruiken veel energie en water. Met het ÖKOPower programma reinig je je kleding intensief in slechts 59 minuten. Je verbruikt met dit programma ook nog eens minder energie. Een ideaal programma voor dagelijks gebruik.
 

Energiezuinig maar ook snel wassen
De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. De Eco TimeSave op deze wasmachine bespaart naast energie ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die ook nog eens snel klaar is.

ProSteam®-technologie, minder strijken & opgefriste kleding
De AEG L8OKOMix bevat de innovatieve ProSteam®- stoom technologie. Met de Plus Steam optie rond je elk wasprogramma af met stoom, je kleding wordt nog zachter en kreukels in je kleding worden tot een derde verminderd. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken, wat zorgt voor minder vezelslijtage. De ProSteam®-technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding, het verwijderd ook nare geurtjes. De stoomfunctie biedt de ideale oplossing als je kleding wil opfrissen zonder het te wassen, zo kan je je kleding direct weer aan. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding.

ProSense®-technologie verzorgt je kleding en bespaart water en energie
De ProSense®-technologie zorgt ervoor dat elke was automatisch gewogen wordt. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi, bovendien bespaar je zo ook water en energie

Beschermende ProTex trommel
De AEG L8OKOMix is uitgerust met een beschermende ProTex-trommel. Deze trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen en langer mooi te houden. Zachte waterstralen tillen het wasgoed op en beschermen hiermee de kleding tegen slijtage. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder opgerekt worden en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden. Met het reinigingsprogramma wordt de wasmachine op hoge temperatuur doorgespoeld. Zo blijft de trommel fris en schoon.

ÖKOInverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie
De zuinige ÖKOInverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is standaard 2 jaar.

Woolmark
Woolmark is het bekenste textiel merk ter wereld. Het merk is eigendom van The Woolmark Company, 's werelds meest vooraanstaande organisatie op het gebied van wollen producten.
Deze wasmachine heeft het Woolmark label wat betekent dat je veilig je wollen kleding kunt wassen.

Bediening:

Weegautomaat: Nee

Weergave programmaverloop: Ja

Digitale resttijdweergave: Nee

Starttijd uitstel: JA

Maximale tijd voorprogrammering (uren): 20

Programma's; Eco 40-60|Cottons|Synthetics|Delicates|WoolSilk|Steam|OKOPower|20min 3Kg|Outdoor|Machine Clean|Anti Allergy

Extra water: Nee

Wifi mogelijkheid: Nee

Trommelverlichting: Nee

Soort motor: OKO-Inverter motor

Draairichting van de deur: Links

Kleur: Wit

Centrifugesnelheid maximaal (tpm): 1600

Maximaal vulgewicht (kg): 9

Geluidsemissie wassen:  (dB (A) re 1pW)51

Geluidsemissie centrifugeren:  (dB (A) re 1pW)77

Restvochtpercentage bij maximale centrifugesnelheid (%): 44

Gemiddelde programmaduur wassen 40ºC katoen deel belading (minuten): 210

Gemiddelde programmaduur wassen 60ºC katoen maximale belading (minuten): 238

Gemiddelde programmaduur wassen 60ºC katoen deel belading (minuten): 191

Waterbeveiligingssysteem: Aqua-Control

Materiaal Kuip: Carboran

Materiaal trommel: Roestvrij staal

Trommelinhoud (l): 69

Warmwateraansluiting: Nee

DisplayAEG:  Groot Display

Soort trommel: AEG Protex

Koolborstelloze motor: Ja

Automatisch zeepdoseringssyteem: Nee

Kleur deur: Grijs

Kleur bedieningspaneel: Grijs

Stoom functionaliteit: Ja

Functies: Delay start

 

 

 

 


Specificaties

Voorraad: Ja
Inhoud: 9 kg
Energielabel: B
Geluid: 51/77 dB
Afmetingen: 84.7x.59.7x63.1 cm
Installatie: Gratis thuisbezorgd Hoogeveen e.o.