Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Kies categorie

Kloezen servicedienst

  • Snelle service
  • Geen voorrijkosten
  • 3 maand garantie
INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger
  • INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger
  • INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger
  • INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger
  • INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger
€ 619,00

INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger

Artikelnummer: INVENTUM VDW9001W


INVENTUM VDW9001W 9kg warmtepompdroger. Registreer uw apparaat binnen 45 dagen na aanschaf voor de 5 jaar garantie die Inventum  u biedt. 

De Inventum warmtepompdroger VDW9001W heeft een vulgewicht van 9 kg. Daarmee droog je het wasgoed van ongeveer 5 personen. De trommel met kledingbeschermende Wave Care gaat voorzichtig om met je wasgoed. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 droogprogramma's, waaronder een programma voor sportkleding, dons en delicate was. 

Het is ook handig dat je tussentijds nog was kunt toevoegen of dat je kunt kiezen voor een halve belading. En dankzij de trommelverlichting zie je geen enkel kledingstuk meer over het hoofd. Deze wasdroger kun je aansluiten op een waterafvoer of het water opvangen in het condensbakje. Een indicator geeft aan wanneer je het bakje moet legen. 

Ook goed om te weten is dat deze warmtepompdroger veel minder energie verbruikt dan een ander type wasdroger. Dat is goed voor je portemonnee en beter voor het milieu.

 

2 jaar volledige fabrieksgarantie

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

5 jaar Inventum garantie

Op alle witgoed-producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

10 jaar garantie op inverter motor (wasmachine)

Op de inverter-motor van een Inventum wasmachine ontvang je maar liefst 10 jaar garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie, vervolgens 3 jaar aanvullende garantie en daarna 5 jaar aanvullende garantie op de inverter-motor*. In het 5e tot en met het 10e jaar betaal je alleen de voorrijkosten en arbeidsloon. Om aanspraak te maken op de 10 jaar garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

* Productregistratie

De aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren. Wanneer je het product niet binnen 45 dagen na aankoop registreert, heb je nog tot 2 jaar na aankoop de tijd om dit te regelen. Er zijn dan wel kosten aan deze aanvraag verbonden. De eenmalige registratie kosten bedragen € 89,- voor elk afzonderlijk product. Registreren is alleen mogelijk voor producten waar de aanvullende garantie van toepassing is.


Specificaties

Voorraad: Ja
Inhoud: 9 kg
Energielabel: A++
Geluid: 65dB
Afmetingen: HXBXD 85X60X62,5 CM
Installatie: Gratis thuisbezorgd Hoogeveen e.o.