Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Kies categorie

Kloezen servicedienst

  • Snelle service
  • Geen voorrijkosten
  • 3 maand garantie
ZANUSSI ZWF5140P, 5 kg, 1400 toeren
  • ZANUSSI ZWF5140P, 5 kg, 1400 toeren
  • ZANUSSI ZWF5140P, 5 kg, 1400 toeren
€ 125,00

ZANUSSI ZWF5140P, 5 kg, 1400 toeren

Artikelnummer: ZANUSSI ZWF5150P


ZANUSSI ZWF5140P, 5 kg, 1400 toeren

Deze 1400 toeren budgetvriendelijke wasmachine van Zanussi is een energiezuinige voorlader met energielabel A+. Met een extra grote vuldeur en FlexiDose zorgt deze Zanussi wasmachine voor ongekend veel gebruiksgemak. De Zanussi ZWF5140P heeft een vulgewicht van 5 kg. De wasmachine heeft een breed aanbod aan wasprogramma's, zoals bijvoorbeeld Katoen, Katoen met voorwas, Afpompen, Centrifugeren, Strijkvrij, 5 Shirts 30, Fijne was extra snel 30, Jeans, Katoen Eco, Synthetica, EcoPlus 20, Fijne was, Wol/Handwas en Wasverzachten. 

  • 5 kg vulgewicht
  • 1400 toeren
  • Zuinig Energielabel A+
  • FlexiDose & Start uitstel

ZUINIGE WASMACHINE MET A+ LABEL

De Zanussi ZWF5140P wasmachine heeft het zuinig energielabel A+. Dit energielabel geeft aan dat deze wasmachine zeer energiezuinig is wat betreft water- en energieverbruik. Met de speciale eco- wasprogramma's op deze fraaie wasmachine bespaar je aanzienlijk op tijd, water en energie.

ZANUSSI FLEXI DOSE SYSTEEM

Het Flexi Dose doseersysteem is voor gebruik van vloeibaar wasmiddel zonder wasbol. Met de Flexi Dose-lade krijg je perfecte wasresultaten. Kies waspoeder of vloeibaar wasmiddel en voeg het wasmiddel in het rechtervakje van de Flexi Dose-lade toe. Zo simpel is het.

EASY IRON

Easy Iron van Zanussi is een uitkomst voor diegene die liever niet te veel wil strijken. Doordat je wasgoed continue in beweging wordt gehouden en bij de afkoelingsfase koud water wordt gebruikt beschermt de Zanussi ZWF5140P fijne en synthetische stoffen tegen hardnekkige en blijvende kreukels.

ZUINIGER WASSEN MET UITGESTELDE START

U kunt aangeven wanneer je de Zanussi ZWF5140P wasmachine wilt laten beginnen. Dit kan tot 4 of 8 uur na het moment waarop je de wasmachine hebt ingeschakeld. Handig wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een lager energietarief in de daluren.

FUZZY LOGIC

Fuzzy Logic op deze wasmachine van Zanussi ZWG6140P houdt je was goed in de gaten. En alvorens het wassen analyseert de wasmachine de hoeveelheid was die je wilt wassen. Aan de hand van de belading wordt er een bijpassend programma gekozen. Ook heeft de Zanussi ZWG6140P wasmachine een indicatie voor overdosering van wasmiddel. Mocht het een keer voorkomen dat je teveel wasmiddel gebruikt geeft de Zanussi wasmachine dit aan, zodat je hier de volgende keer rekening mee kunt houden.

ONBELANS CONTROLESYSTEEM & SPOELSTOP

De Zanussi ZWF5140P heeft een onbalans controlesysteem. Tijdens het centrifugeren treed het elektrische onbalans- controlesysteem op, waardoor de wasmachine op z'n plaats blijft staan en bijna geen trillingen maakt. Met de Spoelstop functie houdt u de was in het laatste spoelwater tot een geschikt moment voor het centrifugeren. Dit verminderd kreuk en bespaard tijd.


Specificaties

Voorraad: Ja
Inhoud: 5 kg
Energielabel: A+
Installatie: Gratis thuisbezorgd Hoogeveen e.o.