Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Wasmachine kapot Hoogeveen 

De wasmachine is een van de belangrijkste apparaten in uw huishouden, en u wilt natuurlijk dat deze altijd perfect functioneert. Helaas kan het altijd voorkomen dat uw machine kapotgaat. Niet iedereen heeft de kennis in huis om deze storing snel te verhelpen. Neem voor reparaties in omgeving Hoogeveen contact op met Kloezen Servicedienst. Wij bieden snelle en vakkundige analyse en reparatie zonder voorrijkosten. 

Contact opnemen

Vakkundig en ervaren 

 

 Kloezen Servicedienst is dé naam in Hoogeveen voor uw inbouwapparatuur. Of het nu om inbouw en installatie gaat, of om reparatie van uw apparatuur. Onze professionele vakmensen komen al meer dan veertig jaar bij onze klanten aan huis voor advies en reparatie. Wij kunnen onderhoud plegen aan alle merken wasmachines, drogers en keukenapparatuur. Snel en vakkundig oplossen van uw probleem is onze kracht! 

Storing wasmachine 

 

 Bij defect witgoed is onze servicedienst maandag-zaterdag telefonisch bereikbaar, zie onze website voor de tijden. In plaats daarvan kunt u ook ons online formulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen. Kloezen biedt snelle service zonder voorrijkosten en een garantie van 3 maanden op de door ons gemaakte reparaties. Mocht het zo zijn, dat herstel van de machine niet meer mogelijk is, rekent u alleen de onderzoekskosten af met de monteur. Bij aanschaf van een nieuw apparaat bij ons, worden deze kosten als korting verrekend met de prijs. 

Contact opnemen 

 

Wij staan altijd klaar om u te helpen met reparaties en het oplossen van storingen. U kunt ons bellen op 0528-262036, mailen via info@kloezenservicedienst.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen de storing zo snel en vakkundig mogelijk voor u oplossen!