Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Vriezer of koelkast inbouwen regio Hoogeveen

Met een energiezuinige vriezer of koelkast bespaart u behoorlijk op uw energierekening. Bovendien blijft uw eten heerlijk vers met goede en moderne inbouwapparatuur. Wilt u meer weten over inbouwen en de mogelijkheden van A+++ energiebesparing in uw keuken? Of heeft u een andere vraag over keukenapparatuur? Als het gaat om het inbouwen, repareren en aansluiten van witgoed zijn wij u in de regio Hoogeveen graag van dienst. Uw vriendelijke keukenexpert is te bereiken op 0528-262036. 

Contact opnemen

Geen voorrijkosten 

Wij berekenen geen voorrijkosten en bezoeken onze klanten ook in Pesse, Hollandscheveld en Nieuw Balinge. Met onze ruim 35 jaar ervaring in witgoed kunt u bij Kloezen Servicedienst dan ook rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. Scherpe tarieven, vakkennis en garantie zijn onze reclame. Is uw ingebouwde vriezer of koelkast defect? Onze monteur bezoekt u na uw melding meestal nog dezelfde dag. 

Repareren of nieuwe vriezer? 

Wij repareren snel, deskundig en bovendien economisch in de hele regio Hoogeveen. Is uw keukenapparatuur erg verouderd of moeten er meerdere onderdelen vervangen worden? Soms bent u dan beter af met het aanschaffen van nieuwe keukenapparatuur. Wij denken met u mee en geven altijd een eerlijk advies. Niet voor niets zijn we al jaren het bekendste adres voor inbouw en reparatie van witgoed. Maar ook verkoop van keukenapparatuur hoort bij ons vak. 

Nieuw en gebruikt witgoed 

In onze showroom hebben we een ruime keuze aan nieuw en gebruikt witgoed. Zodoende is er altijd een passende oplossing voor iedereens wensen en budget. Onze witgoedmonteurs kunnen u dan ook altijd van dienst zijn. Ook het inbouwen van uw keukenapparaten behoort bij onze expertise. Pasklaar en keurig afgewerkt voor iedere keuken. Aanpassingen en inbouwen op maat doen wij graag en goed. Maar we hebben nog meer te bieden. 

Gratis bezorging regio Hoogeveen 


Koopt u bij ons een vrijstaande vriezer, koelkast of koel-vriescombinatie? Wij leveren in de hele regio Hoogeveen gratis bij u aan huis. Ja, u leest het goed. Woont u in Tiendeveen, Fluitenberg of Drijber?  We bezorgen bij ons gekocht witgoed zonder kosten, ook in de omliggende gemeenten, gratis en voor niets.

Kloezen Servicedienst sluit bovendien alle bij ons vrijstaande gekochte keukenapparatuur gratis aan op bestaande water- en stroompunten. Wilt u een kijkje nemen in onze showroom? U kunt gewoon langskomen. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met één van onze experts? U mag ons altijd bellen op 0528-262036.