Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Storing aan vaatwasser of kookplaat? Bel de man die repareren kan!

Het is in elk huishouden van belang dat de apparatuur in de keuken goed functioneert. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw witgoed een storing heeft. Niet iedereen heeft de kennis om dit snel te verhelpen. Daarom kunt u voor reparaties in de regio Hoogeveen en Midden-Drenthe terecht bij Kloezen Servicedienst.

Contact opnemen

 

Uw apparatuur kapot, wat nu?

De keuken heeft een centrale plaats in uw woning. Het is van belang om lekker te kunnen koken en snel schoon te maken. Maar wat als uw kookplaat een storing heeft, en u geen warme maaltijd kunt koken? Ook de andere keukenapparatuur is onmisbaar geworden. Kijk maar eens naar de afwasmachine. Wilt u nog zonder als u hier eenmaal aan gewend bent? Hoe vervelend is het dan om opeens met de hand af te moeten wassen. U wilt ook niet altijd zelf gaan klussen om dit op te lossen, bovendien is dat ook niet altijd verstandig. Gelukkig is de juiste oplossing in de buurt!

Reparaties door Kloezen Kloezen Servicedienst uit Hoogeveen helpt u graag met de reparatie van uw defecte vaatwasser of andere apparatuur. Wij plannen een afspraak en onze ervaren storingsmonteur zal snel bij u ter plekke zijn. Zo kunnen wij uw keuken weer in ere herstellen en heeft u snel uw kookplezier weer terug. De reparaties die wij uitvoeren hebben een garantie van drie maanden, bovenop onze snelle service. Bovendien hebben wij geen voorrijkosten. Zo betaalt u nooit teveel voor de reparatie.

Bel ons voor snelle hulp

Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 0528-262036 of stuur een e-mail naar info@kloezenservicedienst.nl, zodat u snel weer over uw keukenapparatuur beschikken kunt !