Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Koelvriescombinatie inbouwen omgeving Hoogeveen


Is uw keuken voor u belangrijk en wilt u dat alles op het gebied van koeling perfect in orde is? Door het inbouwen van een moderne en zuinige koelvriescombinatie blijft uw eten gegarandeerd vers. Bovendien bespaart u door moderne A+++ apparatuur aanzienlijk op uw energieverbruik. Woont u in Echten, Ruinen of Alteveer? In de hele regio Hoogeveen zijn wij actief en kunnen we u zeker van dienst zijn. Onze witgoed experts komen gewoon naar u toe. Vrijblijvend ontvangt u alle informatie en de mogelijkheden zullen u aangenaam verrassen. Met ruim 35 jaar ervaring is Kloezen Servicedienst Hoogeveen uw vertrouwde adres voor het repareren, onderhouden en inbouwen van keukenapparatuur. 

Contact opnemen

Inbouwen in kleine keukens 

Door het snel invriezen van voedsel behoudt u de volle smaak die kenmerkend zijn voor verse producten en levensmiddelen. Een A+++ koelvriescombinatie uit ons assortiment is modern, zuinig en voldoet perfect aan de eisen van echte fijnproevers. Is uw keuken vrij klein en wilt u weten wat de mogelijkheden voor inbouwen zijn? 

Vakkundig en netjes inbouwen 

Wij hebben een ruime ervaring en kunnen ook in kleinere keukens vakkundig en netjes een koelvriescombinatie plaatsen. Bent u woonachtig in Kerkenveld, Nieuweroord of Linde en wilt u persoonlijk advies? Wij komen in de regio Hoogeveen graag bij u langs. U krijgt alle informatie, prijzen en mogelijkheden over het inbouwen van een koelvriescombinatie. Bent u op zoek naar andere keukenapparatuur? 

Vakmensen met service

Servicedienst Kloezen in Hoogeveen is gespecialiseerd in witgoed. Daarbij kunt u denken aan wasmachines, koelkasten, vriezers en natuurlijk koel-vriescombinaties. Ons assortiment is ruim, omvat alle merken en is altijd scherp geprijsd. We kunnen alle door ons verkochte apparatuur zelf inbouwen en voor u aansluiten. 

Wanneer komt het u uit? 

Woont u in Hoogeveen of in Koekange? Wij bieden altijd optimale service en een goede garantie. U mag dan ook altijd bij ons langskomen in onze winkel. We hebben voor onze klanten flexibele openingstijden en u kunt dus ook buiten de reguliere winkeltijden een afspraak maken om uw droom koelvriescombinatie bij ons uit te kiezen. Heeft u liever een bezoek aan huis? Voor het inbouwen van keukenapparaten en het bespreken van de opties kunt u ons bellen op nummer 0528-262036. In de regio Hoogeveen bieden wij service wanneer het u uitkomt.