Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Koelkast of vriezer inbouwen omgeving Hoogeveen 

U heeft een nieuwe koelkast en/of vriezer gekocht bij Kloezen Servicedienst en wil dit apparaat graag zo snel mogelijk in gebruik nemen. Helaas heeft u geen idee hoe u uw nieuwe apparaat in de keuken in moet bouwen. Bent u bang dat de inbouw verkeerd gaat? Dan bouwen wij bij aflevering het door u gekochte apparaat tegen ons inbouwtarief in uw keuken in.

Waarom een inbouw expert inhuren?

Het plaatsen en installeren van een nieuwe koelkast of vriezer lijkt misschien gemakkelijker, maar toch is dit lastiger dan u denkt. U moet namelijk eerst het oude apparaat verwijderen. Vervolgens moet u het nieuwe apparaat plaatsen en exact op de juiste manier aansluiten. Gaat dit verkeerd? Dan kunt u het apparaat niet gebruiken. Het kan zelfs zo zijn dat het apparaat kapot gaat door een fout bij de inbouw. 

Laat u uw apparaat door ons inbouwen, dan weet u zeker dat dit goed gaat. Bovendien bespaart u veel tijd, want het inbouwen van keukenapparatuur duurt langer dan u denkt. Zeker als u hier geen ervaring mee heeft. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u dat uw nieuwe apparaat op de juiste manier wordt ingebouwd? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening als u in de omgeving van Hoogeveen woont. Enkele woonplaatsen die binnen ons werkgebied vallen, zijn Tiendeveen, Pesse, Nieuw Balinge en Fluitenberg. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor u een afspraak met ons maakt? Neem dan contact op. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ons ook een mailtje sturen om uw vraag te stellen.