Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Koelkast of vriezer inbouwen in Hoogeveen

 

Kloezen Servicedienst combineert moderne techniek met ouderwets vakmanschap. In de regio Hoogeveen staan wij bekend om onze persoonlijke aandacht en goede service op het gebied van verkoop, reparatie en inbouw van keukenapparatuur. Voor alle soorten, types en merken witgoed kunt u terecht in onze gezellige showroom. Bovendien geven wij u graag deskundig advies. Bent u op zoek naar een koelkast of vriezer in Hoogeveen? Wij bieden u een service waar u echt iets aan heeft.

 

Contact opnemen

 

Koelkast of vriezer inbouwen naar uw wensen 

Wij doen ons huiswerk goed en het inbouwen van een vriezer of koelkast begint dan ook met een bezoek aan uw huis of bedrijfsruimte. Bij dit bezoek luisteren we naar uw wensen en voorkeuren. Hierna bekijken we, samen met u, de beschikbare ruimte en kunnen we u precies vertellen wat mogelijk is. 

 

Aanpassingen mogelijk 

Is uw keuken qua oppervlakte beperkt? Soms kunnen we door een lichte aanpassing aan uw keukenkasten of uw aanrecht toch die ruime inbouwkoelkast plaatsen die uw voorkeur heeft. Onze experts zijn eerlijk, deskundig en ervaren. Wij adviseren praktisch, klantgericht en bovendien economisch. Weet u bijvoorbeeld hoeveel u kunt besparen op uw energieverbruik als u kiest voor een A++ of een A+++ koelkast of vrieskast? Onze experts berekenen dat graag. 

 

Vaste lage tarieven en acties keukenapparatuur 

Wij gaan uit van uw voordeel en richten ons op een langdurige en prettige relatie met onze klanten. We hebben in onze showroom in Hoogeveen daarom ook mooie aanbiedingen voor u klaarstaan. Bij aankoop van een Bosch (KGE36EW4P) koel-vriescombinatie van de zuinigste energieklasse, ontvangt op de lage prijs van € 649,- ook nog eens € 75,- extra retour. Uiteraard is deze actie tijdelijk, tot eind juni, maar voor alle apparatuur, plaatsing en inbouw bieden wij altijd vaste lage tarieven. 

 

Vrijblijvend advies van een expert? 

Wilt u zich oriënteren op het gebied van moderne keukenapparatuur? U kunt altijd een kijkje nemen in onze mooie winkel. Kloezen Servicedienst vindt u aan de Stephensonstraat 23 in Hoogeveen en u kunt gewoon langskomen. Wilt u informatie en advies over het inbouwen van een koelkast of vriezer? U kunt dan een vrijblijvende afspraak maken met onze inbouw experts via 0528-262036. Wij zijn u graag van dienst.


Contact opnemen