Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Inbouw witgoed Hoogeveen 

 

U wilt dat de apparatuur in uw huishouden aan de hoogste eisen voldoet. Daarom kiest u voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en vakkundige installatie door ervaren professionals. Voor witgoed in de regio Hoogeveen kunt u niet om Kloezen Servicedienst heen. Of u nu een nieuwe kookplaat of een vaatwasser nodig heeft, wij bieden altijd de beste service. 

Contact opnemen

 

40 jaar ervaring 

 

Al meer dan 40 jaar is Kloezen Servicedienst een gevestigde naam. Wij verzorgen inbouw en onderhoud van al uw huishoudelijke apparatuur op een deskundige manier. Wij weten als geen ander dat elk huis verschillend is, en iedere smaak anders. Daarom richten wij ons volledig naar uw wensen. Elk merk kan besteld worden, ook als dit niet in onze showroom aanwezig is. Want de wensen van onze klanten zijn voor ons het belangrijkst! 

Geheel naar uw wensen 

 

Voor nieuwe inbouwapparatuur komen wij graag bij u thuis om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u natuurlijk langskomen voor een persoonlijk gesprek in onze showroom. Samen kijken wij dan naar uw wensen en budget. Wij zorgen voor de inbouw en installatie van de gewenste apparatuur, maar ook voor al uw onderhoud- en reparatiewensen bent u bij ons aan het juiste adres. Mochten er voor de installatie van nieuwe apparatuur aanpassingen in uw keuken nodig zijn, kunnen wij deze voor u uitvoeren. De levering van uw vaatwasser, oven of koelkast is bij Kloezen Servicedienst in goede handen. 

Meer informatie 

 

Neem voor vrijblijvend advies, tarieven of andere informatie contact op met Kloezen Servicedienst. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt bij ons binnenlopen aan de Stephensonstraat 23 in Hoogeveen,  kijk voor openingstijden op onze website.  U kunt natuurlijk ook bellen of mailen. Dit kan op 0528-262036 of via info@kloezenservicedienst.nl.