Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Inbouw koelvriescombinatie in Zuidwolde

 

Bent u in de buurt van Zuidwolde en heeft uw koelvriescombinatie een defect of storing? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met de reparatie, inbouw en verkoop van witgoed. U kunt zich bij Kloezen Servicebedrijf dus ook prima en vrijblijvend oriënteren op het gebied van keukenapparatuur, energiebesparing en koelvriescombinatie inbouw. In onze moderne showroom in Hoogeveen kunt u rustig rondkijken. Heeft u vragen over de inbouw van een koelvriescombinatie, koelkast, of vriezer? Of wilt u meer weten over een zuinige A+++ vrijstaande combikast? Onze keukenexperts geven u graag alle informatie. Wij zijn vriendelijk, deskundig en goed bereikbaar vanuit Zuidwolde. Gaat u voor kwaliteit en service? Bij Kloezen Servicedienst bent u altijd welkom. 

Contact opnemen

Reparatie koelvriescombinatie 

Voor reparatie van witgoed kunt u ons altijd inschakelen. Wij berekenen geen voorrijkosten in de regio Zuidwolde en werken met vaste lage tarieven. We hebben vervangende onderdelen van hoge kwaliteit op voorraad en kunnen u dus meestal snel helpen. U krijgt uiteraard van te voren precies de prijs door. Want heeft reparatie geen nut vanwege de hoge kosten of de leeftijd van uw apparatuur? Ook dan kunnen we u nog steeds van dienst zijn. 

 

Koelvriescombinatie inbouw 

Met nieuwe apparatuur bezuinigt u aanzienlijk op uw stroomrekening. In onze moderne winkel verkopen wij energiezuinige huishoudelijke apparatuur. Gaat u voor losstaand of inbouw? In ons uitgebreid assortiment vindt u verschillende modellen van topmerken zoals LG en Asko. Voor studenten of klanten met een kleiner budget hebben we bovendien een ruim aanbod van goede tweedehandse keukenapparatuur, met garantie. Maar er is nog meer goed nieuws. 

 

Aanbiedingen voor Zuidwolde 

Komt u in onze winkel dan vindt u regelmatig mooie aanbiedingen. Deze maand hebben wij onder andere een vrijstaande combikast van Bosch, in de hoogste energieklasse, voor maar € 649,-. Bij deze mooie kortingsactie krijgt u ook nog eens € 75,- extra retour van Bosch. Een koel-vriescombinatie heeft trouwens meerdere voordelen. Wilt u meer weten over de inbouw, de aanschaf of de energiebesparing van een koelvriescombinatie? 

 

Gemakkelijk contact en goede service 

U kunt ons bellen op 0528-262036 of natuurlijk gewoon langskomen in onze showroom. 
U vindt onze showroom aan de Stephensonstraat 23 in Hoogeveen. Mailen kan ook via info@kloezenservicedienst.nl en wij beantwoorden al uw aanvragen snel en persoonlijk. 
Door onze ruime ervaring met reparatie, verkoop en inbouw van witgoed kunt u in de regio Zuidwolde altijd op onze monteurs rekenen. 

Contact opnemen