Voor reparatie van alle merken huishoudelijke apparaten

Hulp nodig? Bel 0528-262036
Maak een afspraak producten

apparaten nieuw

Apparaten nieuw

Ruime voorraad witgoed- apparatuur in onze showroom, zowel vrijstaand als inbouw. 

 

                                

apparaten inbouw

Apparaten inbouw

Voor advies op maat komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

 

                                

 

apparaten gebruikt

Apparaten gebruikt

Hier vindt u ons meest actuele aanbod. Gebruikte apparaten zijn uitgebreid nagekeken door onze technische dienst.

 

 

reparatie servicedienst

Reparatie servicedienst

Bel de man die repareren kan! U belt, wij komen!


Uw Asko specialist in regio Hoogeveen: inbouw en vrijstaand witgoed

 

Al sinds 1950 staan de wasmachines, drogers en vaatwassers van Asko bekend om hun Scandinavische design en kwaliteit. Het Zweedse merk voldoet aan de hoogste milieu-eisen en staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende functionaliteit. Ook in Nederland is het een gevestigde naam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kloezen Servicedienst leverancier is van zowel de inbouwapparatuur als de vrijstaande machines.

 

Zweeds design in Drenthe

 

Ook in de regio Hoogeveen/Beilen/Meppel mag deze kwaliteit uit het noorden niet ontbreken! U kunt daarom bij Kloezen terecht voor vakkundige installatie en onderhoud van uw Zweeds design-witgoed. De fabrikant verwerkt zijn gepatenteerde technologieën zoals Quattro en ActiveDrum in wasmachines als de W4086C.W (exclusief uitgerust met de zogenaamde Allergiemodus!) of de W2086C.W en drogers zoals de T208C.W of de T208H.W. Condensdrogers, warmtepompdrogers of zelfs droogkasten: Kloezen levert ze allemaal. Ook voor uw vaat hebben wij de beste oplossingen, zowel voor onderbouw als volledige inbouw. Net als de wasmachines zijn deze voorzien van de nieuwste slimme snufjes uit Scandinavië, denk eens aan het Turbo Dry Express-systeem, voor extra droge vaat en het Quick Pro Wash-systeem voor een extra snel schone vaat. Bij Asko vindt u ’s werelds meest flexibele en grootste vaatwasser tot wel 18 couverts!

Asko bij Kloezen

 

Kloezen Servicedienst heeft meer dan 40 jaar ervaring in de installatie en het onderhoud van wasmachines, keukenapparatuur en ander witgoed. Omdat wij inzetten op kwaliteit is Zweeds witgoed voor ons een logische keuze. Inbouw en onderhoud hiervan door ons is een logische keuze voor u. Onze service is vakkundig, snel en zonder voorrijkosten. Neem online of telefonisch contact met ons op, of loop eens binnen voor meer informatie over ons assortiment en onze service.

Neem contact op